Over Casas y Costa en onze lokale partners

FEVALTUR
(Federatie van toeristische verhuurbedrijven in de regio Valencia, Spanje)

CasasyCosta.com is een initiatief van FEVALTUR (Federatie van toeristische verhuurbedrijven in de regio Valencia, Spanje). De federatie heeft er voor gekozen om met de aangesloten verhuurbedrijven een gezamenlijke website te bieden. Het grote voordeel is, dat potentiële huurders alle accommodaties in één informative website bij elkaar hebben om zo gerichter te kunnen zoeken en boeken.

Hoe kom je in contact met de aanbieder van een bepaald vakantiehuis?

Op de detailpagina van elke accommodaties staat de informatie van het verhuurbedrijf vermeld die de desbetreffende woning aanbied. U kunt direct contact opnemen via het webformulier, of online boeken. U heeft dan direct contact met de aanbieder.

Wie zijn de aanbieders van de vakantiehuizen?

Hieronder vindt u de verhuurbedrijven die de accommodaties aanbieden. U kunt natuurlijk direct naar de website van het verhuurbedrijf gaan en daar zoeken, maar omdat op CasasyCosta.com alle aanbieders zamen publiceren is het aanbod op deze website veel groter en dus ook de kans dat u uw passende accommodatie vind.

Er zijn geen prijsverschillen en geen verschillen in service, mocht u tog via deze website op de site van de aanbieder terecht komen meld dan dat U via CasasyCosta.com de aanbieder heeft gevonden. Op die manier helpt u deze website in stand te houden en het aanbod te vergroten.

De onderstaande bedrijven zijn aangesloten bij Fevaltur

Aguila Rent a Villa

Avinguda de Palmela 56,
03730 Xabia / Jávea
Alicante, Spanje

aguila-rent-a-villa

General Home Service

Centro Solpark c/Ciudad Real Nº 2
03724 Moraira
(Alicante), España

Grupo Turis Alquileres

C/ Castellón, nº 4
Edificio Turis (bajo)
03710 Calpe (Alicante)

Villa Rent

Willem Alexanderweg 77b
3945 CH Cothen
The Netherlands

Villas Marina Alta

Carretera Calpe-Moraira
Urbanización les Bassetes 2D
03710 Calpe

Casas y Costa