Hoe kunt u boeken en hoe werkt het!

Hoe kunt u boeken en hoe werkt het!

Casas y Costa bied vakantiehuizen aan van haar aangesloten professionele partners

Op de website van Casas y Costa vindt u accommodaties van verschillende professionele lokale verhuurbedrijven die als accommodatiebeheerder zullen optreden.

Wat betekent dat voor u als gebruiker van de website?

 • Casas y Costa brengt u in direct contact met de accommodatiebeheerder die de betreffende accommodatie aanbiedt.
 • Als u een vakantiehuis op Casas y Costa boekt, doet u dit rechtstreeks met de accommodatiebeheerder. Vragen over de accommodatie worden rechtstreeks aan de accommodatiebeheerder gesteld en beantwoord door de accommodatiebeheerder.
 • Casas y Costa brengt u, of de accommodatiebeheerder, geen extra kosten in rekening, dit betekent dat u als klant altijd de beste prijs betaalt en directe service krijgt van de accommodatiebeheerder.
 • Op de website van Casas y Costa vindt u voor elke individuele accommodatie wie de accommodatiebeheerder is en bij wie u uiteindelijk de accommodatie boekt. Na het boeken ontvangt u automatisch een boekingsformulier van de accommodatiebeheerder met daarin de betalingsmogelijkheden en de boekingsvoorwaarden.
 • U ontvangt alle informatie over aankomst en vertrek van de accommodatiebeheerder, inclusief informatie over de overhandiging van de sleutels op de dag van aankomst.
 • Ook tijdens uw verblijf is de accomodatiebeheerder uw aanspreekpunt voor eventuele vragen en/of aanvullende diensten die u wilt boeken.
 • De door u betaalde waarborgsom krijgt u terug nadat de accommodatiebeheerder de accommodatie in welbevinden heeft gecontroleerd.

Hoe zoekt, vindt en boekt u een vakantiehuis?

Er zijn twee manieren om snel online te zoeken naar een vakantiewoning:

Met aankomst- en vertrekdatum

Voer de begin- en einddatum in de zoekvelden op onze homepage in en klik op "Zoeken". Er verschijnt een lijst met beschikbare accommodaties. U kunt uw zoekresultaten verfijnen door gebruik te maken van de filters aan de linkerkant.

Zonder aankomst- en vertrekdatum

Zoek op ons web zonder data (als u wilt kunt u uw zoekopdracht verfijnen) om de accommodatie(s) van uw interesse te vinden. Bij elke accommodatie kunt u de beschikbaarheidskalender bekijken om te zien welke periodes nog beschikbaar zijn.

Beschikbaarheid en boeking
Als u uw ideale vakantiehuis heeft gevonden en de door u gewenste vakantieperiode nog beschikbaar is, dan zijn er twee mogelijkheden:

 1. De kalender is open voor online boekingen (witte velden)
  • Als u al data had ingevoerd, kunt u op de knop "Boek nu" klikken. Zo niet, ga dan naar de kalender en selecteer uw aankomst- en vertrekdatum. De boekingspagina opent automatisch met het prijsoverzicht waaraan u desgewenst extra's kunt toevoegen.
  • Klik op "Doorgaan" om uw persoonlijke gegevens in te voeren.
  • Klik op "Doorgaan" voor een overzicht van uw boeking en om aan te geven hoe u wilt betalen. Als u akkoord gaat, kunt u de boeking definitief maken.
  • Na het afronden van uw boeking opent de betalingspagina en kunt u uw boekingsbevestigingsformulier uitprinten. Dit wordt u ook per post toegestuurd.
 2. De beschikbaarheid is op aanvraag (gele velden)
  • Dit betekent dat de beschikbaarheid moet worden gecontroleerd voordat er wordt geboekt.
  • Er zal een prijsoverzicht worden gepresenteerd. Voer uw persoonlijke gegevens in en klik op "Verzenden".
  • Zodra het duidelijk is of de vakantiewoning beschikbaar is of niet, neemt de beheerder van de betreffende accommodatie direct contact met u op om u te informeren.

Meer informatie
Als u vragen heeft of meer informatie wilt over een accommodatie, ga dan naar de individuele pagina van de accommodatie en controleer wie de accommodatiebeheerder is. Klik vervolgens op "Contact" en kies de accommodatiemanager die u wilt contacteren.

Neem een optie voor 3 dagen
Voor periodes waarin de kalender open is voor online boekingen, kunt u kiezen voor een optie. Dit betekent dat wij de accommodatie gratis voor u blokkeren, zodat u tijd heeft om met uw familie te overleggen of vliegtickets te regelen.