Vakantie informatie over Costa Blanca, Spanje

Informatie voor uw verblijf in Costa Blanca, Spanje

Hoe kunt u boeken en hoe werkt het!

Casas y Costa bied vakantiehuizen aan van haar aangesloten professionele partners

Wanneer u de Casas y Costa website gebruikt, heeft u toegang tot een breed scala aan accommodaties van verschillende professionele lokale verhuurbedrijven die optreden als accommodatiebeheerders. Als gebruiker, betekent dit dat u in staat bent om direct te communiceren met de accommodatiebeheerder die de accommodatie aanbiedt die u wilt boeken. U kunt al uw vragen over de accommodatie stellen en krijgt direct antwoord van de accommodatiebeheerder.

Een van de grote voordelen van het boeken via Casas y Costa is dat er geen extra kosten in rekening worden gebracht aan u of de accommodatiebeheerder. Dit zorgt ervoor dat u de best mogelijke prijs krijgt en kunt genieten van directe service van de accommodatiebeheerder. Bovendien vermeldt elke individuele accommodatie op de website de naam van de accommodatiebeheerder bij wie u uw verblijf zult boeken.

Zodra u uw accommodatie heeft geboekt, ontvangt u van de accommodatiebeheerder een boekingsformulier met betalingsmogelijkheden en boekingsvoorwaarden. De beheerder geeft u ook informatie over de aankomst- en vertrekprocedure, inclusief details over het verkrijgen van de sleutels. Tijdens uw verblijf is de beheerder van de accommodatie uw belangrijkste contactpersoon voor eventuele vragen of aanvullende diensten.

Bij het uitchecken zal de beheerder de woning inspecteren om er zeker van te zijn dat deze in goede staat verkeert. Kortom, door te boeken via Casas y Costa kunt u genieten van directe en persoonlijke service van professionele lokale verhuurbedrijven, waardoor u verzekerd bent van een comfortabel en probleemloos verblijf.

Hoe zoekt, vindt en boekt u een vakantiehuis?

Er zijn twee manieren om snel online te zoeken naar een vakantiewoning:

Met aankomst- en vertrekdatum

Voer de begin- en einddatum in de zoekvelden op onze homepage in en klik op "Zoeken". Er verschijnt een lijst met beschikbare accommodaties. U kunt uw zoekresultaten verfijnen door gebruik te maken van de filters aan de linkerkant.

Zonder aankomst- en vertrekdatum

Zoek op ons web zonder data (als u wilt kunt u uw zoekopdracht verfijnen) om de accommodatie(s) van uw interesse te vinden. Bij elke accommodatie kunt u de beschikbaarheidskalender bekijken om te zien welke periodes nog beschikbaar zijn.

Beschikbaarheid en boeking
Als u uw ideale vakantiehuis heeft gevonden en de door u gewenste vakantieperiode nog beschikbaar is, dan zijn er twee mogelijkheden:

 1. De kalender is open voor online boekingen (witte velden)
  • Als u al data had ingevoerd, kunt u op de knop "Boek nu" klikken. Zo niet, ga dan naar de kalender en selecteer uw aankomst- en vertrekdatum. De boekingspagina opent automatisch met het prijsoverzicht waaraan u desgewenst extra's kunt toevoegen.
  • Klik op "Doorgaan" om uw persoonlijke gegevens in te voeren.
  • Klik op "Doorgaan" voor een overzicht van uw boeking en om aan te geven hoe u wilt betalen. Als u akkoord gaat, kunt u de boeking definitief maken.
  • Na het afronden van uw boeking opent de betalingspagina en kunt u uw boekingsbevestigingsformulier uitprinten. Dit wordt u ook per post toegestuurd.
 2. De beschikbaarheid is op aanvraag (gele velden)
  • Dit betekent dat de beschikbaarheid moet worden gecontroleerd voordat er wordt geboekt.
  • Er zal een prijsoverzicht worden gepresenteerd. Voer uw persoonlijke gegevens in en klik op "Verzenden".
  • Zodra het duidelijk is of de vakantiewoning beschikbaar is of niet, neemt de beheerder van de betreffende accommodatie direct contact met u op om u te informeren.

Meer informatie
Als u vragen heeft of meer informatie wilt over een accommodatie, ga dan naar de individuele pagina van de accommodatie en controleer wie de accommodatiebeheerder is. Klik vervolgens op "Contact" en kies de accommodatiemanager die u wilt contacteren.

Neem een optie voor 3 dagen
Voor periodes waarin de kalender open is voor online boekingen, kunt u kiezen voor een optie. Dit betekent dat wij de accommodatie gratis voor u blokkeren, zodat u tijd heeft om met uw familie te overleggen of vliegtickets te regelen.

 

Casas y Costa